Het Denkruim

Gemaakt door: Janita

Afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het opzetten van Het Denkruim. Een online platform dat vorm gegeven zal worden door twaalf ondernemers. Zij willen graag, net als ik, dat je gaat ondernemen (in de actie stand gaat staan), dat je elkaar gaat inspireren en dat je gaat leren. Op jouw tijd, op jouw manier. De ondernemers zullen er alles aan doen om hun content zo interactief en creatief mogelijk te presenteren. Daar zijn ze, as we speak, nu mee bezig. Hoe spannend is dat?!


Ik ervaar het opzetten van Het Denkruim samen met de ondernemers als één groot avontuur. Geweldig!

Wil jij ook betrokken zijn bij dit avontuur? Dan kan dat. Ben je iemand die graag wil leren, zich verder wil ontwikkelen? Op het gebied van onder andere:

- gezondheid
- sterker worden in je denken
- visual recorden
- jouw business upgraden
- leren leren
- creative business game ontwikkelen
- etc.

Voor een ieder wat wils. Jouw nieuwsgierigheid wordt in ieder geval gewekt om ook bij het aanbod van de andere ondernemers te gaan kijken en zo je horizon te verbreden. 

Ben jij bereid om samen met ons het avontuur aan te gaan?

Ik gun je om een kijkje te nemen in Het Denkruim. Ik heb een speciaal aanbod voor je. Op dit moment heb ik 8 ondernemers in Het Denkruim en is nog niet alle content aanwezig, maar.... je kunt er al rondneuzen om een indruk te krijgen. Bovendien is de community wel "alive and kicking" In deze community staan de drie woorden:
onderneem | inspireer | leer, centraal. Dus als je feeling hebt met 1 van deze 3 dan ben je van harte welkom om daar mee tepraten over diverse onderwerpen en je vragen te stellen.

Bij Het Denkruim werken we met een abonnementssysteem, zo kun je voor eenvast bedrag per maand  schitterend onderwijs genieten. En omdat ik op zoek ben naar test-leden, die mij willen voorzien van feedback en testimonials, mag je de eerste maand instappen voor slechts € 5,00, daarna betaal je € 10,- per maand.

Wat ik dan van je terug krijg is minimaal 1 testimonial over de werking van Het Denkruim en feedback over wat je goed vind en wat beter kan. Ga jij de uitdaging aan?

 

Stel je doet 't wel! (heb jij de uitdagende kaartenset al in huis?)

Kan ik het nog leuker voor je maken? Jawel! Als jij NU klikt, ben je binnen 2 minuten in Het Denkruim. Waar wacht je nog op? Tot zo!

 

 

Laat een reactie achter.

Reacties zijn uitgezet.