Creative Business Games

In mijn programma help ik jou om een eigen unieke Creative Business Game te ontwikkelen. Dat doe ik door jou te faciliteren om het beste in jezelf naar boven te halen. Met mijn expertise gaan we samen een nieuwe game ontwikkelen die jou gaat helpen jouw business nog beter op de kaart te zetten en meer omzet te draaien.

We gaan gedurende 1 maand | 3 maanden | 6 maanden, afhankelijk van het pakket dat je kiest, intensief met elkaar optrekken, zodat ik een goede vertaalslag kan maken van jouw bedrijf in jouw Creative Business Game. Aangezien mijn expertise op het gebied van de 21st century skills ligt, zal jouw game uiteraard 21st century-proof zijn. 

 

 

 

 

Herken jij je in het volgende:

* je bent een ondernemende professional of een kennisondernemer

* je hebt het verlangen je te onderscheiden in de markt

* je bent klaar voor de Next Level 

* je bent ervan overtuigd dat een transformatieproces met behulp van een spel makkelijker gaat

* je wilt meer impact hebben

* je wilt meer omzet draaien

* je wilt uitstralen in je werk wie je bent, wat je wilt en wat je doet

* je wilt een stevige basis met je bedrijf/werk neerzetten dmv creativiteit

 

Kortom:

* door een creative business game heb jij een stevige basis voor jouwlange termijn succes

* wees onderscheidend in een markt vol experts en ontwikkel jouw eigen Creative Business Game

* zet de Creative Business Game succesvol in om te groeien naar de Next Level met jouw bedrijf

 

Het Creative Business Game-programma is echt iets voor jou als je hiervan enthousiast wordt. Je ziet de mogelijkheden voor jouw bedrijf en je droomt van een eigen spel.

 

Ik begeleid je stap voor stap om een unieke Creative Business Game te creëren. Uit een aanbod van drie pakketten kun je kiezen wat het beste bij jou past. Maar voorop staat dat jij al mijn aandacht krijgt gedurende het traject dat wij met elkaar zullen optrekken. Ook zal ik zorgen voor een inspirerende werkomgeving, waar we ongestoord en vrij aan de slag kunnen. Het enige wat jij hoeft te doen is open staan voor de mogelijkheden en je denken vernieuwen!


 Meer informatie (wat je kunt verwachten en wat we gaan doen) over de pakketten kun je vinden als je klikt op onderstaande iconen.


        

 

 

Samen een Creative Business Game ontwikkelen. Ik speel mee, maar JIJ BENT AAN ZET!

Neem hier vrijblijvend contact met me op. Graag ga ik met jou dit avontuur aan,  ik hoop je binnenkort in het 'echie'  te mogen ontmoeten.

 

Sinds 1 april 2019 is het ook mogelijk om zelfstandig aan de slag te gaan. Door lid te worden van Het Denkruim heb jij toegang tot het zelfstudie-pakket van de Creative Business Games voor slechts € 50,- per maand (elk moment opzegbaar). Klik op onderstaan button en wordt lid.

 

http://www.crioel.nl//images/pics_db/images/crioel.nl_Content_6573146100c66d779fd415deafe3baa8_aanmelden.png_95b1d174300f22521dd5dac14f09dada.jpg

 

met een hartelijke groet