VIP dag

 

"When you drop any new idea in the pond of the world, you get a ripple effect. You have to be aware that you will be creating a cascade of change."
Joel A. Barker


De Vrouwe Jeannette, een tien meter lange zeeschouw, staat een hele dag tot onze beschikking inclusief een schipper. Jij als VIP, Very Important Professional, en ik als Creative Business Games facilitator/coach. Samen gaan we aan de slag met jou en jouw bedrijf.

We gaan jouw bedrijf onder de loep nemen om te kijken of het geschikt is voor een Creative Business Game. We gaan ideeën verzamelen en we kijken naar wat jij nodig hebt om jouw bedrijf (met behulp van een Creative Business Game of niet) naar de next level te tillen.

Ik zorg voor de hapjes & de drankjes én natuurlijk de coaching.

Voor deze coachdag heb ik een speciale speelse tool ontwikkeld. Dus je kunt je helemaal focussen op jezelf en dan faciliteer ik het proces. De natuur doet de rest ... kabbelend water, stralende zon, harde wind! Laat je meevoeren op de magie van de natuur en geef je ideeën de ruimte om volledig tot bloei te komen.

Aan het eind van de dag ga je meer dan tevreden naar huis met een concrete plan van aanpak. Ben jij klaar voor verandering en meer impact met jouw bedrijf? Vraag dan nu naar de mogelijkheden op info@crioel.nl

Kortom:

Aan boord van de Vrouwe Jeannette word jij als ondernemende professional een hele dag in de watten gelegd én gecoachd. We gaan op zoek naar de haalbaarheid van een Creative Business Game voor jouw bedrijf. Wat heb jij nodig om dit te kunnen realiseren? We nemen zowel jou als jouw bedrijf onder de loep. Ben jij klaar voor de Next Level en durf jij het aan om je nog verder te ontwikkelen, zodat je meer impact gaat maken met jouw bedrijf? Investeer in jezelf en kom aan boord!