Janita Seinstra

 

Ik ben Janita Seinstra en gepassioneerd van creatief denken, onderdeel van de 21st century skills. In maart 2012 heb ik mijn eigen bedrijf Crioel opgericht. In de 20 jaar hiervoor afgaande jaren heb ik de nodige ervaring in onderwijsland opgedaan, evenals op het persoonlijke vlak. Sinds mijn kennismaking met creatieve denktechnieken is er veel voor mij veranderd.

Ik heb inzicht gekregen in het doorbreken van vaste denkpatronen en hoe je dat verder helpt om in je eigen business meer impact te maken en FLOW. Hierbij werk ik vanuit de christelijke identiteit: Als wij ons denken vernieuwen, kan God tot ons hart spreken en een verbinding maken met de waarheid. God wil namelijk dat wij als kinderen van Hem vrij kunnen leven. (vrij vertaald naar Romeinen 12:2)

Wat ik voor jou kan betekenen? Ik wil je met mijn kennis, vaardigheden en persoonlijkheid inspireren om een creative business game te ontwikkelen voor jouw bedrijf/jouw werk. Samen gaan we jouw manier van werken onder de loep nemen en hoe je focus kunt aanbrengen om meer impact te creëren. We gaan co-creëren om jouw persoonlijke business game te realiseren. Met mijn achtergrond op het gebied van activerende werkvormen en expertise, design ik jouw game. Met jouw eigen Creative Business Game ga jij het verschil maken binnen jouw branche.

Sinds april 2019 is Het Denkruim, een online academie voor ondernemende professionals, in de lucht. Meer hierover vind je op www.hetdenkruim.nl Je zult ervaren dat de wereld aan je voeten iogt qua leren en ontwikkelen. Bovendien is het Crioel toevertrouwd dat we creativiteit hoog in het vaandel hebben staan. Leren is inamelijk FUN.

"I believe the children are our future Teach them well and let them lead the way"
(Whitney Houston)

Daarnaast wil ik de 21st century skills verspreiden in ons onderwijs, omdat het noodzakelijk is dat het onderwijs in beweging komt. Onze kinderen verdienen het om te kunnen leren en ontwikkelen in een uitdagende lesomgeving. Dit kan ik niet alleen en daarom ben ik op zoek naar coaches en ondernemende professionals in het onderwijs die samen het verschil willen maken op het gebied van de 21st century skills. Herken je jezelf hierin? Stuur me dan een mail.

 

 http://www.crioel.nl//images/pics_db/images/crioel.nl_Content_7bd4cf909b6248a1940cff762e989ebb_crkbo_docent_rgb.jpg_2da8230b098f504d23525a9c713ea611.jpgCrioel is geregistreerd bij CRKBO docenten.