TRAININGEN

De next level in jouw business bereik je door jezelf te transformeren....

Online training

Janita is een creatieveling in hart en nieren. Ze heeft het talent om de ander in haar waarde te laten en het beste in de ander naar boven te halen. "She releases someones inner potential." Janita heeft een overall-view en kan daarmee ook jou helpen aan een totaal pakket met gamification. Janita faciliteert jouw proces van stap tot stap - van ontdekken wat gamification is, naar het zelf creëren van gamification in eigen content, tot het lanceren van jouw nieuwe game-level training - Samen met jou zal ze jouw dienst gamificeren, je leren faciliteren en daarmee jouw business laten groeien. Zij zal elke deelnemer boven zichzelf laten uitstijgen met haar krachtige gamification strategieën!  

Tweedaagse training

De tweedaagse training incl. overnachting bestaat uit twee trainingsdagen (5 dagdelen) waarin we intensief met een beperkte groep ambitieuze vrouwen die trainingen geven, optrekken. Waarbij je keihard aan de slag gaat met gamification in jouw eigen content.  Je vertrekt na twee dagen met een kant en klare game-level training en weet precies wat je moet doen om dit als een expert te kunnen faciliteren.
De next level in jouw business bereik je door jezelf te transformeren..Workshops

Afgeleid van de meest voorkomende vraagstukken van vrouwen die wij begeleiden, organiseren wij workshops over diverse onderwerpen. De onderwerpen variëren, maar gamification neemt altijd een belangrijke plaats in.... spelenderwijs leren.


Workshops 
  • Xplore gamification 
  • Brainstorm Boost
  • Fantastisch Faciliteren

Strategie gesprek

Sparren met andere vrouwen is altijd fijn. Wij gunnen jou inspirerende trainingen en enthousiaste klanten en helpen je graag de juiste stappen te zetten. Een strategiegesprek is gratis en vrijblijvend en kan je een boost en inzicht geven of jij op de goede weg zit  om jouw training verder te ontwikkelen naar het game-level, jezelf te onderscheiden van andere trainers, zonder dat technisch té ingewikkeld wordt. 
Je bereikt alleen de next level door jezelf te transformeren.
Klik hier om een afspraak te maken met Janita of één van haar coaches.