HET TEAM

met deze ondernemers werk ik  graag samen...

Diane Hakes

My mission is to unlock and unleash the potential in each individual to lead themselves first by knowing their God-given abilities, passions, and the context in which they thrive. It takes courage to know oneself and to evaluate experiences in life. My role is to coach people and organizations through this process and take them on a journey of self-discovery. Using practical tools that are easily applied to both the individual as well as the whole organization, this process brings forth break-thru clarity like no other.

www.clearcallingcoach.com


Mirjam Golverdingen

Ik ben die (onderwijs) pionier die helemaal AAN-gaat als het om authentieke passie (eigenheid en kracht) van mensen gaat! Ik denk echt dat het kan, dat je het verschil kan en mag maken door meer jezelf te zijn. NOORDKR8 is de concrete vertaling van mijn expeditie naar die krachtbewustheid. Hier mag ik, samen met mijn team, werken vanuit mijn droom en passie. Het is niet altijd makkelijk, maar zo ontzettend de moeite waard. En één ding weet ik zeker, als ik het kan, kan jij het ook!


www.noordkr8.nl

Marja Krans

Graag ondersteun ik u op strategisch en tactisch niveau bij veranderings- en ontwikkelingstrajecten. Werkend vanuit waarderend organiseren, als nieuwsgierige allrounder qua inzet met een brede blik. 

U kunt mij inzetten voor het optimaliseren van teams door middel van maatwerk teamcoaching, met behulp van de teamroldynamieken van Belbin in procesbegeleiding en workshops rond voor hen relevante thema’s.

www.METANOIA.nl


Helene Spork

Jarenlang had ik visitekaartjes met (executive) coach, interim manager, directeur, voorzitter en soortgelijke benamingen erop. Deed ik ervaring op in alle branches. Van MKB tot grootbedrijf, van zorg tot onderwijs en van banken tot games-industrie. Tegenwoordig heb ik een kaartje zonder titel. Alleen maar Helene Spork. Ik schep ruimte. Zowel letterlijk als figuurlijk.

www.helenespork.nl

Marije Bijlsma

Fri! betekent ‘lef om moedig te zijn. Moedig zijn om lef te hebben’. Mijn missie is mensen te versterken. Ze laten geloven in hun eigen kracht en talenten, zodat ze op een volwassen manier verantwoordelijkheid nemen voor hoe hun leven eruit ziet. Wat doe jij om je eigen levensenergie weer volop te laten stromen? “Kom, ik weet de weg 🙂 ”

www.fri-terschelling.nl